Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Afla reducerea la acoperisul Lindab

 

🏠 Fa-ti casa sigura si frumoasa cu acoperisurile Lindab! 🏠

Ai visat vreodata la un acoperis care sa-si ofere sigurana si sa-ti completeze perfect casa? Acum este momentul sa iti transformi visul in realitate cu campania noastra speciala de reduceri la acoperisurile Lindab!

Acoperisul tau este UNIC, ceea ce inseamna ca oferta primita de la Lindab va fi personalizata pe configuratia acoperisului tau. Ne intereseaza sa primesti ce este mai bun: un sistem complet de acoperis Lindab format din tigla de camp + sistemul de jgheaburi si burlane + sistemul de protectie al acoperisului + sistem de degivrare. Toate, intr-un singur pachet, cu o reducere care sa merite investitia ta.

Ce facem mai departe?

TU lasi o cerere de oferta la info@lindab.ro , colegii nostri te contacteaza pentru a-ti oferi consultanta in alegerea tipului de profil pentru acoperis. Veti lua in calcul recomandarile arhitectului, inclinatia acoperisului, preferintele Dvs. dpdv estetic, veti tine cont de carcateristicile produsului si de perioada de garantie oferita… Incepeti sau continuati o calatorie interesanta in care puteti avea un partener de incredere – Lindab. Cu o reducere pe masura, desigur!

Cere oferta la info@lindab.ro sau la 0744328433.

Deci, daca ai in plan sa cumperi un acoperis, una dintre optiuni ar trebui sa fie Lindab.

De ce?

  • datorita calitatii superioare, a durabilitatii si rezistentei acestuia;
  • datorita designului modern si estetic;
  • datorita compatibilitatii cu orice configuratie a acoperisului;
  • datorita consultantei oferite de reprezentantii de vanzari Lindab.

Achizitionarea unui acoperis Lindab poate oferi o solutie durabila, estetica si de incredere pentru protectia casei tale, oferindu-ti linistea si siguranta ca investesti intr-un produs de calitate.

 Cere oferta la info@lindab.ro sau la 0744328433.

Lindab. Profesionistii constructiilor tale.