Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Linair – purificator aer cu filtru Hepa

LINAIR H14 este un purificator de aer de tip plug&play (necesita doar o sursa de curent pentru a functiona), cu filtre hepa pentru suprafete cuprinse intre 45 si 90 m2, conceput sa fie utilizat in spatii inchise.

Dupa cum ii spune si numele, un purificator de aer este un aparat de forme si culori variate, care are ca scop filtrarea aerului dintr-o incapere. Cum se intampla de fapt? Aerul este absorbit de aparat, trecut printr-unul sau mai multe filtre, dupa care este eliminat in forma filtrata, benefica organismului uman.

Aparatul este potrivit pentru oricine este interesat sa traiasca sanatos si sa respire un aer in forma purificata, cel putin atunci cand este la interior.

Ce filtreaza?

Stiai ca aerul din casa ta poate avea de pana la 2 - 5 ori mai multi alergeni si particule poluante decat aerul din exterior? Purificatorul de aer Linair H14 capteaza si elimina din aer 99,995% din alergenii care trec prin filtrea. Acestia includ polenul, acarienii, sporii de mucegai, parul de animale, fumul, bacteriile sau virusurile de pana la 0,3 microni. Eficienta filtrarii este data de filtrele hepa H14.

 

Nivel de zgomot

Purificatorul Linair H14 are un nivel de zgomt de 38 decibeli. Pentru aprecierea nivelului zgomotului poate fi interpretabila, regasesti aici cateva repere din viata de zi cu zi.

0 -10 dB = inceputului intervalului de auz
20 dB = zgomot silentios de pagini
30 ÷ 50 dB = zgomote silentioase intr-o locuinta
50 ÷ 60 dB = discutie normala, radio la nivel de camera
60 ÷ 70 dB = discutie zgomotoasa, masina de scris mecanica
80 ÷ 90 dB = strada circulata intens, hala de productie

Ei bine, cat de zgomotos consideri ca este Linair H14?

Destinatii multiple

Linari H14 este ideal pentru spatii interioare, potrivit pentru destinatii multiple: farmacii, clinici, birouri, receptii, Sali de asteptare si spatii comune, restaurante, sali de clasa, incaperi de case din sfera rezidentiala.

Pentru un mediu de locuit si un ambient de lucru mai sanatoase si mai curate, documenteaza-te despre cum iti imbuntateste viata un purificator de aer. Iar daca il vrei pe cel mai bun, conceput dupa ultimele tehnologii si cercetari in domeniu, alege LINAIR H14 de la Lindab.

Vrei sa discuti cu un consultant Lindab care sa ii ofere mai multe detalii?

Scrie la info@lindab.ro sau suna la 0746328223.