Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Pentru clienti speciali, Lindab are intotdeauna oferte speciale pentru acoperisuri

Oferte speciale pentru acoperisuri

Ai ajuns pe aceasta pagina pentru ca tu cauti o oferta pentru acoperisul casei tale. Fie ca este vorba despre o constructie pe care o vei incepe sau ai inceput-o de la zero sau renovezi o casa ce are nevoie de un acoperis nou si trainic, meriti ce este mai bun. Iti promitem ca identificam cel mai bine nevoia ta si ne pliem pe bugetul de care dispui.
Lindab iti face viata mai usoara pentru ca TU sa te ocupi de lucrurile cu adevarat importante din viata TA. Te tot gandesti cat ar costa sa schimbi acoperisul casei? Sau poate iti construiesti o casa si e musai sa stii ce pret are un acoperis care sa te tina o viata.

 

365 de zile pe an, ai posibilitatea sa cumperi un acoperis Lindab cu un discount special sau poti lua in calcul achizitia acestuia in rate .Impreuna cu Lindab, gasesti intotdeauna raspunsul. Orice greutate financiara ai intampina, Lindab impreuna cu partenerul financiar TBIPay sunt alaturi de tine. DE ACUM POTI PLATI SI IN RATE pentru acoperisul dorit. Alegi numarul de rate fixe in care consideri ca il poti achita, nu e nevoie sa faci drumuri inutile la banca, aprobarea o primesti rapid.

 

Scrie-ne la info@lindab.ro sau da clic AICI​ si completeaza formularul. Un reprezentant Lindab te va contacta si vei discuta cu el tot ce ai nevoie despre acoperisul pe care ti-l doresti.

Daca preferi sa ne suni, iti stam la dispozitie in intervalul 07.00-16.00, la numarul de telefon 0744328433. Colegii nostri iti raspund intrebarilor, iti preiau datele de contact, astfel incat ulterior sa fii contactat de reprezentantul de vanzari din zona in care ai casa.

Te asteptam cu drag!