Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Pentru clienti speciali, Lindab are intotdeauna oferte speciale pentru acoperisuri

Oferte speciale pentru acoperisuri

Ai ajuns pe aceasta pagina pentru ca tu cauti o oferta pentru acoperisul casei tale. Fie ca este vorba despre o constructie pe care o vei incepe sau ai inceput-o de la zero sau renovezi o casa ce are nevoie de un acoperis nou si trainic, meriti ce este mai bun.
Iti promitem ca identificam cel mai bine nevoia ta si ne pliem pe bugetul de care dispui.

 

Indiferent de luna din an in care ai nevoie de un acoperis, gasesti la Lindab conditii speciale pentru tine. Important este sa identificam impreuna exact ce ai nevoie, ce produs din portofoliu este potrivit pentru configuratia acoperisului tau, apoi ne alocam timp sa gasim impreuna culoare care iti place si pana la achizitie mai este doar un pas.

Ce trebuie sa stii este ca intotdeauna poti cumpara acoperisul Lindab in rate, fara batai de cap. Daca ai bani pentru acoperis, dar poate vrei unul din gama premium, ne poti gandi sa faci rost de diferenta de bani prin folosirea beneficiului de plata in rate. Daca nu ai bani chiar acum si iei in calcul o achizitie viitoare, de ce sa nu cumperi acum si sa achiti in rate?

Oricare este scenariul tau, Lindab impreuna cu partenerul financiar TBIPay sunt alaturi de tine. POTI PLATI SI IN RATE acoperisul dorit. Alegi numarul de rate fixe in care consideri ca il poti achita, nu e nevoie sa faci drumuri inutile la banca, aprobarea o primesti rapid.

 

Scrie-ne la info@lindab.ro sau da clic AICI​ si completeaza formularul. Un reprezentant Lindab te va contacta si vei discuta cu el tot ce ai nevoie despre acoperisul pe care ti-l doresti.

Daca preferi sa ne suni, iti stam la dispozitie in intervalul 07.00-16.00, la numarul de telefon 0744328433. Colegii nostri iti raspund intrebarilor, iti preiau datele de contact, astfel incat ulterior sa fii contactat de reprezentantul de vanzari din zona in care ai casa.

Te asteptam cu drag!