Mergi la pagina principala
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Intra in cont

Oferte speciale

​Cand vine vorba de produse si solutii standard, preturile sunt accesibile pentru majoritatea clientilor. Acesta-i si cazul ofertei de fata pe care o comunicam si promovam catre clienti.

Lindab livreaza in 6 saptamani hale metalice LA PRET SPECIAL, care respecta urmatoarele conditii: deschidere 19.4 m; lungime 30.7 m; panta 8⁰; suprafata desfasurata 596 mp; inaltime la streasina 5 m; Soclu 20 m.
Oferta Lindab contine: proiect tehnic PT+DDE pentru fundatii, structura de rezistenta si inchideri; management de proiect; structura de rezistenta, realizata din table sudate; inchideri cu tabla cutata la interior si exterior agrementate la foc; termoizolatie de 150mm la acoperis si 100mm la pereti; accesorii (borduri, folii, suruburi, etansari etc); sistem complet de jgheaburi si burlane Lindab Rainline; transport in santier.

Pentru a discuta cu un specialist, care are toate informatiile, lasa-ne aici datele tale de contact – www.lindabsystemline.ro. Poti deasemenea sa suni la 0744 328 433, de luni pana vineri, iin intervalul 07:00 – 16:00.