Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

UltraLink – O componenta importanta a tuturor sistemelor de ventilatie cu reglarea debitelor la cerere

UltraLink este o tehnologie noua si unica pentru masurarea si controlul precis si fiabil al debitului de aer care a fost creata pentru a oferi un climat interior optim, cu cel mai mic consum energetic posibil. Cu unitatea de control UltraLink poti crea sisteme de ventilatie mai eficiente, optimizate, cu costuri reduse de intretinere.
Poti urmari imediat un material video de 2’30”, disponibil in limba engleza.

 

 

Masurare cu ultrasunete

Senzorul cu ultrasunete poate masura debitul de aer, viteza si temperatura cu acuratete si precizie foarte mare, chiar si la debite de aer mici si fara pierderi de presiune. In acest fel, clapeta poate regla debitul de aer la nivelul corect, indiferent de nevoi. Spre deosebire de o clapeta traditionala, senzorul este amplasat in afara fluxului de aer. In acest fel, aerul curge fara nicio piedica si reduce acumularea de praf si mizerie. Acest lucru ajuta la imbunatatirea performantelor, reduce zgomotul si minimizeaza nevoia de curatire.

Instalare si punere in functiune usoara

Pentru a oferi posibilitati aditionale in timpul montajului, poti roti clapeta si senzorul UltraLink, astfel incat ambele parti pot sa fie pozitionate optim indiferent de situatie. Cu aplicatia OneLink ai posibilitatea sa: configurezi sistemul, monitorizezi performantele, ajustezi setarile si sa primesti ajurtor direct din aplicatie.

Design si flexibilitate

Pentru a indeplini cerintele diverselor cladiri, am adaugat culori si materiale noi in lista de produse, cu scopul de a oferi estetic mai multe optiuni si din considerente de mediu ale proiectului. UltraLink este disponibil intr-o varietate de dimensiuni, de la 100 mm pana la 630 mm si acestea fiind compatibile cu sistemul nou si cel vechi.

UltraLink® FTMU debitmetru

Un mod de masurare de mare acuratete, fara obstacole in calea fluxului de aer care sa creeze pierderi de presiune. Masoara debitul cu o raza ultra sonica, cea ce inseamna ca are o acuratete foarte mare pe intreaga zona de curgere a aerului. Metoda este fiabila in timp datorita faptului ca nu este sensibila la mizerie si astfel se diminueaza considerabil acumularea de praf pe senzor.

Beneficii Ultra-smart

Deoarece consumul energetic este inca prea ridicat, noi tehnologii si solutii mai bune sunt necesare pentru a reusi. Datorita interesului crescut pe consumuri energetice mai mici, in tot mai multe cazuri, la realizarea sistemelor de ventilatie se folosesc viteze mici. Astfel, a aparut nevoia folosirii unor instrumente si metode de masurare care sa aiba acuratete ridicata si la viteze mici.

  • Metoda unica de masurare pentru debitul de aer si temperatura

  • Masuratori de acuratete pe intreaga zona de flux al aerului, chiar si la viteze scazute.

  • Pierdere scazuta de presiune datorata lipsei partilor introduse in zona de flux al aerului

  • Curatare foarte usoara a tubulaturii.

  • Poate comunica cu automatizari ale cladirii

  • Compatibil cu sisteme de ventilatie cu semnal analog sau digital

  • Dimensiune de la 100 mm la 630 mm

Lindab Ultra BT

Upgrade rapid al sistemului de ventilatie cu Easy upgrade al sistemului de ventilatie cu noul Ultra BT. Un nou mod de a controla si a optimiza sistemul de ventilatie la nivel de incapere. Ultra BT poate fi instalat in sisteme existente de ventilatie si are integrata tehnologia Bluetooth, functionarea este controlata wireless prin aplicatia Lindab OneLink