Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

In birou

Calitatea aerului, curentii de aer, temperatura aerului, dar si nivelul de zgomot sunt factori care afecteaza performanta la birou. Studiile spun ca exista o legatura intre circulatia aerului si concediile medicale (aerul proaspat introdus in spatiile de birouri si un numar mai redus de zile de concediu medical). Cu alte cuvinte, un climat interior optim la interior asigura premizele pentru productivitate, confort si, mai presus de toate, asigura bunastarea oamenilor. Un sistem de ventilatie controlat este o modalitate sigura de a economisi energie si, in acelasi timp, una prin care se poate asigura un climat interior optim.

Solutii diferite pentru nevoi diferite

 

Arhitectura cladirii, locatia si tipul de activitate care se desfasoară in cladire sunt doar (cativa dintre factorii importanti care trebuie luati in calcul la realizarea unui sistem de ventilatie si climatizare din punct de vedere al confortului persoanelor cat di din punct de vedere a estetitcii) cateva lucruri care influenteaza nevoia de functionare, calitate si estetica a solutiei. Lindab te ajuta sa personalizezi solutia potrivita pentru un climat interior optim, productiv si poate satisface toate nevoile in materie de solutii speciale de ventilare si climatizare pentru cladirile de birouri.

Un partener de incredere

In calitate de partener, Lindab te ajuta pe parcursul intregului proces si ofera o solutie de ventilatie eficienta din punct de vedere energetic, adaptata nevoilor tale si ale utilizatorilor. Te ajuta sa iti planifici, dimensionezi si sa iti optimizezi proiectul cu instrumentele noastre IT unice si cunostintele de specialitate. In cele din urma, primesti consultanta de specialitate, obtii documentatie completa despre sistemele potrivite nevoilor tale si produse de top din industrie pentru un climat interior sanatos.

 

 

Vrei sa discuti despre proiectul tau cu un specialist? Scrie-ne la info@lindab.ro si noi te contactam.