Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

 

In cei 28 de ani de cand Lindab activeaza in Romania, am oferit Tigle Metalice Lindab, ale caror caracteristici au trecut deja proba timpului si cu care ne mandrim; nici un alt producator de tigle metalice nu are lucrari de referinta vechi de 28 ani.

In plus, am pus la dispozitia clientilor instrumentele prin care aceste tigle sa se transforme din simple table in acoperisul dorit: o retea de distributie profesionista, gata sa ofere consultanta legata de tipul de invelitoare potrivit, gama de culori pentru gustul fiecaruia, solutii de montaj si nu in ultimul rand montatori adevarati, Montatori Lindab, care sa realizeze montaje pe masura asteptarilor tale si la nivelul exigentelor Lindab.

De aceea, Lindab isi propune sa promoveze adevaratii mesteri, profesionistii acoperisurilor Lindab, pe cei care realizeaza un montaj corect al produselor Lindab, cu tot ce presupune acesta.

Prin urmare, am lansat site-ul specializat www.montatorilindab.ro.
​Montatorii promovati prin intermediul acestui site au fost testati in cadrul Academiei Lindab la montajul Tiglelor Metalice Lindab si a Sistemelor de Jgheaburi si Burlane Lindab.

Ce iti ramane de facut?
Asigura-te ca cel care realizeaza efectiv montajul invelitorii tale Lindab este Montator Lindab. Verifica lista in vigoare AICI.​


Noi i-am testat, i-am ales pe cei mai buni si acum ii facem cunoscuti!

Cere-i sa se ridice la nivelui cerintelor Lindab si al asteptarilor tale.
Daca ai intrebari, ramanem la dispozitia ta telefonic la +4 021 209 41 00 de luni pana vineri, intre orele 07-16 si permanent via email la expertmontaje@lindab.ro.​