Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Lindab Systemline

Lindab livreaza materiale pentru constructii comerciale si industriale in Romania inca de la inaugarere, din 1994. Intre 1994-1995 am luat parte la diverse proiecte, insa 1996 a reprezentat anul in care Lindab a realizat in Romania primul sistem complet de hala metalica. De aceea, pe langa experienta pe segmentul industrial al grupului in Europa de cateva decenii, Lindab Romania se poate mandri cu o experienta locala de peste 20 de ani in sisteme metalice.

Lindab Systemline este un concept de cladiri complete dezvoltat de-a lungul timpului pentru a raspunde cat mai bine nevoilor tale de a detine un spatiu optim de dezvoltare a afacerii.

Cladirile Lindab Systemline au la baza o structura de rezistenta peste care se fixeaza structura secundara de acoperis si cea de perete. Ansamblul se intregeste cu inchideri de toate tipurile, descrise in capitolele anterioare. Pentru un consum judicios care sa asigure calitate, aspect si rezistenta in timp, noi iti proiectam intregul sistem: fundatiile, structura de rezistenta, structura secundara, inchiderile, cu definirea completa a tuturor detaliilor pentru a-ti pune la dispozitie un sistem in care toate piesele se imbina ca intr-un puzzle. Astfel vei elimina neconcordantele dintre materiale si solutii alese arbitrat.

Structura de rezistenta este realizata din elemente cu sectiuni eficiente din table sudate sau profile laminate la cald, si se livreaza in santier in ansamble (stalpi, grinzi etc), fixate intre ele prin intermediul unor organe de asamblare. Sudura se face intr-un mediu controlat, in fabrica, in timp ce pe santier se folosesc doar suruburi. Astfel esti asigurat ca ai parte de un nivel foarte ridicat de acuratele si calitate a structurii, un cost redus si un termen de executie scurt.

Vezi AICI o descriere completa a structurii de rezistenta.

Systemline poate avea aproape orice geometrie rezonabila permitand utilizarea unei game largi de deschideri, lungimi si inaltimi. Uzual cladirile Systemline sunt cladiri parter, cu una sau mai multe nave, cu deschideri libere intre 20m si 40m, travee intre 5m si 6m, inaltimi la streasina de peste 4m. Pentru un consum imbunatatit cadrele curente pot si completate cu stalpi intermediari daca activitatea din interior o permite. Pot fi foloste la acoperis solutii de atic perimetral, stresini clasice, dolii, calcane sau combinatii intre ele. Pentru solutiile cu streasina la acoperis, se foloseste sistemul de preluarea a apelor pluviale (sistem complet de jgheaburi si burlane).

Pentru corpurile de birouri sau marirea suprafetelor desfasurate pot fi adaugate plansee intermediare, mezzanine, realizate de obicei din beton armat avand la baza un cofraj pierdut din tabla cutata Lindab. Structura se dimensioneaza corespunzator daca activitatea necesita

evitarea limitarilor generate de o insuficienta analiza a fenomenelor asociate podurilor. De asemenea, poate fi adaugate mai multe nave, pereti de compartimentare pentru separarea spatiilor si delimitarea activitatilor, corpuri auxiliare, copertine, intranduri/iesinduri, efecte arhitecturale, si orice altceva iti poate aduce un plus in productivitate, eficienta sau imagine.

Cladirile Lindab pot fi completate cu o multitudine de accesorii care te vor proteja si te vor ajuta sa-ti folosesti spatiul judicios, precum portile sectionale de diverse tipuri si cu diverse accesorizari, luminatoare, trape de fum, sisteme de degivrare, sisteme de siguranta, linia vietii, sisteme de paratrasnet etc.

Facem impreuna cu echipele de montaj si in concordanta cu dorintele tale, un program de lucru si livrari conform proiectelor de specialitate si a situatiilor din santier. Materialele de livreaza etapizat pentru evitarea aglomerarii in santier, evitarea deteriorarii materialelor in santier si pentru asigurarea unui flow continuu de montaj. Acordam o mare atentie impachetarii produselor pentru a evita zgarierea si indoirea materialelor in faza de incarcare, transport si descarcare. Iti asiguram consultanta de specialitatea in santier si participam la toate faze determinante pentru a te asigura ca vei putea beneficia la finalul lucrarilor de un sistem functional, fara cusur.

Rezistenta in timp a cladirilor Lindab Systemline este dovedita de proiectele realizate acum multe decenii si care in continuare se comporta desavarsit, in timp ce costurile de exploatare si intretinere vor fi atat de mici incat dupa multi ani de la inaugurarea proiectului si pornirea activitatii vei avea un sentiment de incredere si satisfactie ca ai ales Lindab sa-ti fie alaturi la inceput de drum.

3 motive sa alegi
constructiile metalice Lindab®

Consultanta specializata

Economisesti timp si bani, avand incluse servicii profesioniste de proiectare, management de proiect si executie. Specialistii Lindab iti asigura asistenta indiferent de etapa in care se afla proiectul.

Solutii complete, 100% personalizate

Lindab ofera solutii complete si livrare la cheie chiar si pentru cele mai ambitioase proiecte. Ai libertate de proiectare, indiferent de forma, dimensiunile sau destinatia constructiei.

Antreprenoriat de specialitate

Stabilitatea grupului, puterea financiara, seriozitatea si experienta fac din Lindab solutia ideala cand vine vorba de alegerea unui partener in afaceri. Astfel, avem capacitatea de a asigura antrepriza generala pentru proiecte de mare anvergura.

Ai un proiect despre care vrei sa discutam?

Lasa-ne mesaj la info@lindab.ro, suna la 0744.328.433 (luni-vineri 07.00-16.00) sau acceseaza www.lindabsystemline.ro.