Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Renoveaza cu Lindab!

In ultimii ani domeniul constructiilor este intr-o continua transformare, iar piata invelitorilor rezidentiale, nu face exceptie de la aceasta.


De la o piata dominata de constructii noi in proportie covarsitoare, s-a ajuns ca, peste 50% din vanzarile de materiale pentru invelitori  sa fie folosite pentru renovari sau extinderi ale constructiilor existente.


Astfel, pentru a face fata solicitarilor, arhitectii si proiectantii sunt nevoiti sa aplice si sa foloseasca tehnologii noi si din ce in ce mai avansate. Aici putem lua in calcul standardele de rezistenta la foc, de eficienta energetica sau de rezistenta la incarcari (asupra peretilor vechi).

Reducerea costurilor si rezistenta in timp reprezinta cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont la orice investitie. Daca punem la socoteala si reducerea subventiilor din partea statului concomitent cu cresterea continua a preturilor, o constructie cu un consum energetic cat mai mic reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face. Cand alegi otelul de la Lindab pentru acoperisul tau, construiesti economic, durabil, fara a compromite insa aspectul estetic ori functionalitatea.

Reabilitarea unei cladiri vechi se poate face din mai multe motive: estetic (pentru o cladire mai eleganta), tehnic (pentru intretinere sau extindere), functional sau economic (piata imobiliara). Aceste interese sunt intotdeauna evaluate impreuna dar accentul se va pune pune pe cel mai important dintre cele enumerate. In concluzie, renovarea / reabilitarea poate sa apara in diferite stadii. Pot aparea si cazuri mai simple cum ar fi schimbarea unui jgheab deteriorat, adaugarea pe invelitoare a unor sisteme mai moderne, completarea unor elemente structurale (ex. dispunerea unei termoizolatii mai bune) sau pot exista modificari mai importante din punct de vedere tehnic (ex. reinnoirea vechiului acoperis cu ajutorul unei structuri cu panta mai mare sau schimbarea totala a acestuia chiar cu o extindere pe verticala a cladirii).


Multumita dezvoltarii continue, iti punem la dispozitie solutii sigure si in acelasi timp moderne pentru ca in final, sa fii convins ca ai un acoperis elegant si perfect functional, indiferent de vremea de afara.


Produsele fabricate din otel ofera siguranta invelitorii atat din punct de vedere static cat si tehnic, dar tinand cont si de aspectele economice si estetice. Alegand sistemele Lindab poti economisi bani, timp si nu in ultimul rand energie!

Datorita variabilitatii sistemelor si a flexibilitatii materialelor – cu imbinari perfect etanse – se pot realiza si structuri de acoperis mai complicate. Toate elementele Lindab sunt gandite si realizate cu o geometrie perfecta astfel incat montajul sa poata fi realizat in doar cateva zile la locul constructiei cu asa numita tehnologie uscata.


Lindab ofera o gama larga de produse pentru acoperisuri, tigla metalica, tabla plana pentru faltuit, tabla cu falt mecanic, sau tabla cutata, dar si o gama variata de culori, pentru ca acoperisul sa se integreze perfect in arhitectura casei tale. Oricare ar fi alegerea ta in ceea ce priveste culoarea sau modelul invelitorii, poti fi sigur ca acoperisul va fi deopotriva estetic si rezistent, pregatit sa faca fata trecerii timpului.

Unul din marile avantaje ale invelitorilor Lindab este faptul ca au o greutate proprie redusa. De aceea, daca sunt folosite pentru renovarea unui acoperis, nu mai este nevoie de consolidarea structurii de rezistenta a constructiei. 


Atunci cand alegi un sistem complet Lindab pentru acoperis, ai garantia unei alegeri de calitate pentru ca iti oferim 15 ani sau 30 de ani garantie, in functie de produsul ales, astfel ca tu sa ai siguranta ca acoperisul va fi deopotriva estetic si rezistent.


www.renoveazaculindab.ro