Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Sali de operatie si laboratoare

In spitale, prevenirea raspandirii agentilor contagiosi este o sarcina importanta pentru ventilatie. In unele tipuri de ingrijire, este esential sa pastrezi menti un aer cat se paote de curat de exemplu in salile de operatie unde se efectueaza transplanturi si la pacientii cu arsuri. Fiabilitatea fiecarei componente este esentiala pentru siguranta sistemului de ventilatie.

Salile de operatie si laboratoarele sunt sisteme complexe cu cerinte extreme de igiena pentru materiale si echipamente. In acelasi timp, toate aceste camere sunt proiecte individual si necesita cea mai mare precizie si flexibilitate, avand design si adaptare la nevoile specifice ale proiectului.

Ventilatie conform standardelor internationale

In ultimele decenii, am livrat cu succes solutii complexe pentru spitale (sali de operatii, terapie intensiva si camere auxiliare in unitatile sanitare) precum si aplicatii de camere curate, cu atentie deosebita in domeniile farmaceutic, microelectronica, industria alimentara si nucleara.

Calitatea dovedita a produselor noastre, cunoasterea standardelor internationale, precum si directivele nationale pentru camere curate, ne indreptatesc si recomanda sa oferim suport tehnic si sa construim relatii pe termen lung cu partenerii nostri. Toate produsele si solutiile personalizate sunt masurate si testate in laboratoare (se stie in piata ca IMP nu mai este detinut de Lindab)

Flux perfect de aer curat

  • Solutii personalizate si de inalta calitate

  • Filtrare sigura a aerului, calitate foarte buna aerului si nivel de igiena ridicat

  • Respecta cele mai inalte cerinte de instalare si operare

  • Mentenanta usoara a intregului sistem

  • Toate solutiile si produsele personalizate sunt supuse unor masuratori atente, testate in laboratoare

Centrale de tratare ale aerului pentru camere curate certificate Eurovent (link catre centrale)
Difuzoare si grile cu filtrare hepa pentru spitale (link catre filtrare)
Elemente de control (link vav si ultralink)
Tubulatura clasa ridicata de etanseitate si certificare Eurovent

Vrei sa discuti cu un expert?

Specialistii nostri HVAC sunt aici sa te ajute sa alegi produsele potrivite pentru nevoia ta. Suna la 0744.328.433 de luni pana vineri in intervalul 07.00-16.00 sau lasa-ne un email la info@lindab.ro si te suna un coleg care sa iti ofere toate detaliile.