Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Lindab Small Building Systems

Ai nevoie de un spatiu in care sa-ti incepi activitate, sa-ti derulezi procese sau sa-ti depozitezi bunurile? Noi avem solutia: sistemele de cladiri modulate Lindab Small Building Systems.

Conceptul Lindab SBS a fost dezvoltat de-a lungul multor ani de analiza pentru a-ti oferi un sistem modular, integrat, simplu, rapid, cu un raport bun calitate-pret si costuri minime de intretinere. Sistemul standard iti ofera multe optiuni cu ajutorul carora sa-ti configurezi cladirea dupa bunul plac:
- deschidere: 8m, 9m, 10m, 11m sau 12m;
- travee: 5m sau 6m;
- lungime: multiplu de travee sau combinatii de 5m sau 6m (+ rosturi, pentru lungimi mari);
- inaltime la streasina 3m sau 3.5m;
- unghi acoperis: 14 grade.

Structura de rezistenta si inchiderile au fiecare cate un proiect dedicat. Proiectarea lor se face cu atentie pentru a beneficia de un sistem integrat cu pierderi minime de material si cu asigurarea unui design placut in care toate elementele se imbina perfect.

Structura usoara iti lasa la dispozitie timp si bani pentru a te concentra pe afacerea ta. Greutatea redusa a cladirii te va ajuta sa economisesti bani cu fundatiile, infrastructura fiind dimensionata pentru incarcari mai mici si automat mai putin costisitoare. Vei salva energie si timp pentru ca vei evita lucrari suplimentare de sapaturi, umpluturi, transport, armari, egalizari.

Structura de rezistenta este preasamblata in fabrica, pe santier ajungand repere care se ridica pe pozitie si se fixeaza cu suruburi. Montajul se face rapid si la costuri foarte mici. Stalpii si contravantuirile se fixeaza usor in infrastuctura, grinzile se fixeaza fara prea mult efort de stalpi, cadrele sunt solidarizate intre ele cu rigle longitudinale si cu panele de acoperis, iar dispunerea montantilor verticali completeaza un sistem rapid peste care se fixeaza inchiderile. Astfel iti poti realiza cladirea dorita in cateva zile de la finalizarea fundatiilor.

Diversitatea inchiderilor iti ofera libertatea de a alege tipurile de materiale si culori care te avantajeaza si iti dau incredere printr-o imagine atractiva a cladirii. Ai libertatea de a utiliza usi, ferestre sau pereti cortina dupa bunul plac. Poti sa folosesti tabla cutata sau ondulata, dispuse vertical sau orizontal, sa faci un mix de culori si forme, sa adaugi elemente ornamentale precum casetele de fatada sau lamele de fatada.

Iti poti accesoriza cladirea cu porti sectionale, de garaj sau industriale, manuale sau electrice, in variate dimensiuni si culori, texturi, cu usi inglobate sau randuri de ferestre, totul pentru a-ti usura fluxurile si a-ti imbunatati activitatea.

Toate materialele vor ajunge pe santier fara niciun efort din partea ta. Lindab ti le poate livra usor si rapid cu ajutorul unei logistici profesioniste, coletarea si impachetarea fiind o garantie a pastrarii calitatii materialelor pana in momentul in care acestea sunt montate astfel incat in cladiriea ta sa aiba un aspect desavarsit la inaugurare.

Ai un proiect despre care vrei sa discutam?

Lasa-ne mesaj la info@lindab.ro, suna la 0744.328.433 (luni-vineri 07.00-16.00) sau acceseaza www.lindabsystemline.ro.