Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Lindab Optimum

Ai acum la indemana solutia rapida si compacta de a construi o cladire administrativa sau un spatiu de depozitare, service auto sau orice alta activitate potrivita dezvoltarii afacerii tale.

Sistemul de cladire metalica Lindab Optimum se monteaza usor, fara a necesita utilaje speciale sau o amenajare complexa a santierului.

Structura de rezistenta este preasamblata si realizata din profile cu pereti subtiri, cunscute si ca profile usoare. Acestea sunt galvaniate la cald si ii confera structurii o comportare deosebita in timp. Montajul pe pozitie a subansamblelor se face cu suruburi metrice, o operatiune dusa la final fara efort datorita pregauririi profilelor.

Inchiderile utilizate pentru acest sistem de cladire se bazeaza pe panouri sandwich la acoperis si pereti, cu toate accesoriile incluse si un sistem complet preluare a apelor pluviale, putand fi adaugate optiuni suplimentare necesare unei bune desfasurari a activitatii, precum usi, ferestre, porti sectionale, luminatoare, trape de desfumare, pereti de compartimentare si nu numai.

Ai un proiect despre care vrei sa discutam? Suntem la dispozitia ta. Suna la 0744.328.433 de luni pana vineri in intervalul 07.00-16.00 sau lasa-ne un email la info@lindab.ro si te sunam noi.