Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Trei directii de afacere

Produsele, sistemele si solutiile adunate sub aceeasi umbrela de otel – Lindab – sunt categorisite pe directii de afacere.

Rezidentiale

Cele mai cunoscute produse din portofoliul sunt acoperisurile metalice. Dupa ce a introdus in 1994 termenul de tigla metalica, Lindab a continua sa furnizee tuturor clientilor din Romania (si nu numai) acoperisuri metalice complete la standarde inalte de calitate.
Tigla metalica in profile si culori variante, tigla metalica cu granule minerale Roca in 5 profile varianta, culori si nuante speciale, tabla plana pentru faltuit, panouri metalice cu falt simplu, sistemul de jgheaburi si burlane Rainline, elemente de tinichigerie, ferestrele de mansarda si cosurile de fum sunt produsele care se regasesc la dispozitia clientilor Lindab.
De ani buni de cand realizam studii de satisfactie al clientilor de acoperisuri, peste 90% dintre acestia afirma ca ar recomanda acoperisurile Lindab si altora. Oare sa fie acest scor un indicator pentru care merita sa alegeti Lindab?

Ventilatii

Sistemele complete de ventilatii oferite proiectantilor, instalatorilor si clientilor finali din industria HVAC sunt dezvoltate in labrartoare de cercetare si dezvoltare la standarde ridicate.
Un climat interior optim inseamna aer curat, proaspat, cald sau rece, asigurat in cantitatile necesare prin intermediul unui sistem de ventilatie. Daca pana acum eram renumiti mai ales pentru sistemele de tubulaturi si fitinguri cu garnitura din gama Ventilation Products si prin gama completa de difuzoare, grile, anemostate, atenuatoare de zgomot si grinzi de racire din gama Indoor Climate Solutions, suntem astazi o companie care ofera solutii complete de ventilatii cu produse din portofoliul propriu, pe langa gamele mentionate dispunand si de centrale de tratare aer, sisteme de desfumare si protectie la foc sau difuzoare pentru camere curate.
Toate produsele si solutiile noastre sunt documentate si calculate prin intermediul deja consacratelor solutii IT cum ar fi programul de proiectare CADvent, platforma online lindQST sau aplicatia pentru dispozitive mobile Vent Tools.

Industriale

Lindab proiecteaza, dezvolta, produce si construieste hale metalice din otel laminat la rece, atat in dimensiuni standard (care include optimizari serioase), cat si in dimensiuni customizate pe nevoile fiecarui client. Suntem buni in derularea unor proiecte speciale si marturie stau clienti care sa intorc la Lindab daca dezvolta noi si noi proiecte.
Lindab aduna in gama de produse profile cu pereti subtiri formate la rece casete structurale, tabla cutata si ondulata, casete de fatada, panouri sandwich, jgheaburi si burlane, accesorii. Solutiile oferite clientilor de ani buni sunt: inchideri cu tabla si casete de fatada, acoperis terasa, inchideri cu panouri sandwich, placari cu tabla faltuita, renovari. Lindab Systemline si Lindab SBS (Small Building Systems) sunt sistemele de cladiri vedeta din portofoliul Lindab.

De ce Lindab?

1. Lindab are un cuvant de spus in Romania incepand din 1994.
2. Clientii Lindab au incredere in calitatea produselor, solutiilor si serviciilor oferite.
3. Peste 90% dintre clientii care au cumparat produse Lindab le-ar recomanda si altora.
4. Lindab iti ofera intotdeauna consultanta de la A la Z.
5. Gasesti la Lindab solutii complete de ventilatie.
6. Ai la dispozitie o lista a montatorilor de acoperisuri testati de Lindab.
7. Acoperisurile Lindab au trecut testul timpului - de 26 de ani in Romania.
8. Ai siguranta ca primesti cel mai sigur si estetic acoperis din Romania.
9. Lindab produce la comanda si livreaza oriunde in tara in termene incepand de la 48 de ore.
10. De ce Lindab? Pentru ca ne pasa! Suntem orientati catre clienti, realisti, ordonati si dam dovada de bun simt.