Mergi la pagina principala
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Intra in cont

Rezistenta la foc

Oprirea raspandirii focului in cladiri
Intr-o cladire, un incendiu poate provoca daune substantiale, ducand la cheltuieli majore din partea proprietarului. Insa un astfel de incendiu reprezinta in primul rand o amenintare pentru persoanele aflate in interior. Sistemele de protectie la foc si de control al fumului calculate si realizate corect reduc la minimum, sau chiar previn, daunele si ranirile provocate de un posibil incendiu.

Lindab Protect este gama de sisteme de ventilatie si protectie impotriva incendiilor, care ofera o siguranta sporita. Am dezvoltat aceasta solutie pentru a proteja cladiri si pentru a salva vieti.


Protectii certificate si sigure impotriva incendiilor
Cand vine vorba despre protectia impotriva incendiilor in sistemele de ventilatie, este foarte important ca sistemul sa fie de cea mai buna calitate. Doar atunci cand stii ca fiecare componenta este fiabila si ca va ramane stabila in cazul unui incediu, te vei simti in siguranta.  Cu sistemul de ventilatie si protectie impotriva incendiilor Lindab, vei fi protejat.
 
Toate componentele sistemului poarta marcajul CE conform directivei europene 89/106/CEE si al standardului de produse EN 12101-7, ele fiind si testate conform EN 1366-9.