Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Renovari

Ce faci daca detii o cladire care are nevoie de o imagine imbunatatita? Sau daca iti doresti ca fatada ta sa atraga mai multi clienti si afacerea ta sa sporeasca? Raspunsul este Lindab. Ne suni, ne explici despre ce este vorba si noi iti vizitam afacerea pentru a-ti propune cele mai bune solutii de retusare a liniilor pentru transformarea proiectului tau intr-o cladire moderna care sa invite clientii la tine. Poti alege placari din tabla cutata sau ondulata, poti combina culori, folosi casete de fatada sau lamele, chiar si materiale perforate, poti mari spatii sau indrepta fatade, toate tratate cu cea mai mare atentie pentru a se conforma cladirii existente si nevoilor tale.

 

Avantajele utilizarii sistemelor cerificate la foc Lindab sunt:
1. Te conformezi legislatiei – nu vei avea nevoie de investitii viitoare pentru alinierea la standarde nationale de rezistenta la foc a cladirilor.
2. Poti beneficia de asigurare avantajoasa – costurile cu asigurarea cladirii vor fi mai mici pentru ca asiguratorul va tine cont de solutia rezistenta la foc.
3. Ai garantie extinsa – inchiderile metalice sunt garantate ca sistem 15 ani, conform agrementarii in vigoare. Niciun alt sistem de inchideri nu beneficiaza de garantie mai mare de 5 ani.
4. Primesti solutii interioare ce asigura o inchidere “gata finisata’’, cu structura secundara ascunsa.
5. Ai libertatea de a creste inaltimea si grosimea panelor de acoperis si a riglelor de perete.
6. Ai la dispozitie o gama larga de culori si texturi.
7. In timpul folosirii cladirii, poti face usor reparatii, atat la interior, cat si la exterior, in cazul lovirii peretilor.
8. Transferul termic se poate imbunatati prin adaugarea unor straturi suplimentare de termoizolatie.
9. Agrementate in Romania.
10. Garantate 15 ani!

 

Vrei mai multe informatii?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta​ sau scrie-ne la info@lindab.ro.