Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Valorile Lindab

Lumea este intr-o continua schimbare si vectorul principal este flexibilitatea. La Lindab, ne pastram valorile care tin sudata echipa si oferim clientilor nostri produse servicii si solutii pe masura propriilor noastre asteptari. Avem credinte care ne definesc pe noi ca echipa, dar si pe fiecare membru al echipei. Ramanem flexibili in fata vremurilor in schimbare, din 1994 pana astazi.

ORIENTARE CATRE CLIENT
Consideram ca satisfacerea nevoilor clientilor nostri este cheia succesului nostru. Simplificarea modului de a construi si strategia de a oferi solutia potrivita la locul si momentul potrivit inseamna un castig de ambele parti. Atitudinea ne diferentiaza!

REALISM
Dezvoltam relatii de durata printr-o abordare simpla si demna de incredere. Luam decizii rapide si eficiente, evitand birocratia si dand dovada de flexibilitate. Suntem responsabili in consumarea tuturor resurselor companiei si avem rezultate concrete.


ORDINE SI BUN SIMT
Un om ordonat si care dovedeste bun simt face impresie buna intotdeauna. Dam dovada de disciplina in activitatile curente si suntem mandri ca facem parte din echipa Lindab. Fiecare dintre noi poate fi un exemplu de urmat!