Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Pastram traditia – studentii Academiei tehnice ne viziteaza

Inca o data studentii de la Academia Militara ne-au trecut pragul pentru practica de vara, iar noi i-am primit cu drag si am incercat sa facem experienta cat mai utila si interesanta. Au avut anul acesta parte de 3 prezentari cu 3 specialisti, pe rezidentiale, ventilatii si industriale, urmate de vizita efectiva in fabrica.

Relevant este fedbackul primit de la profesorul care i-a insotit.

”Multumim mult pentru poze (le-am descarcat), prezentari si vizita in fabrica! Nu s-au plictisit deloc. Prezentarile au fost super interesante si la obiect (deloc lungi sau plictisitoare) si ati vazut, daca la inceput nu au prea pus intrebari, din timiditate cred, dupa aceea nu s-au mai oprit. Sa stiti ca vizita la Lindab este mereu preferata studentilor nostri si multi ma intreaba, in fiecare an, daca vor putea lucra acolo sau macar, veni in practica mai mult timp. :)

Cu dvs. a fost partea teoretica, iar cu Tibi cea practica. Au pus mana in fabrica pe tot ce se putea (si era voie) si intr-adevar i-a tinut in priza.

Sa stiti ca mereu am remarcat (si eu si studentii) implicarea dv. si a colegilor dv. in vizitele noastre. Niciodata nu am avut sentimentul ca ar fi doar o activitate bifata. Transmiteti pasiunea pentru ceea ce faceti si sunteti generosi cu explicatiile si rabdatori cu toti studentii nostri. Va multumim si sa stiti ca va apreciem foarte mult ca profesionisti si indragim foarte mult ca oameni!

Va dorim si noi o vara cat mai productiva iar apoi cat mai relaxanta!

Numai bine,
Patricia Murzea”