Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Pret special la acoperis. ROSU sau MARO?

imageo607.png

Oamenilor buni li se intampla lucruri bune. Iar cand vine vorba despre acoperis, meriti sa faci alegerile cele mai bune.

Indiferent daca renovezi sau iti construiesti o casa de la zero si ai ajuns sa ai nevoie de un acoperis, cu siguranta ai multe alternative, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, de la materiale din ceramica sau beton pana la tigla metalica si poate tigla metalica cu granule minerale.

Recomandarea noastra numarul 1 este SA CERI OFERTA LA LINDAB. Iar apoi sa iti faci timp sa te intalnesti cu un consultant tehnic, ce se antreneaza zi de zi pentru a-ti identifica nevoia, a-ti intocmi oferta si pentru a ti-o prezenta in discutii 1 la 1. Noi, cei care lucram la Lindab, suntem la randul nostru clienti, avem familie si cunoscuti care si-au cumparat acoperisuri Lindab si intelegem procesul. Da, avem si lucruri de imbunatatit, insa cu siguranta interesul nostru este ca TU, in calitate de client, este sa fii multumit. Ca sa duci vorba buna mai departe…

Pana la 31 Iulie 2023, Lindab vine catre tine cu PRETURI SPECIALE LA ACOPERIS.

Produse incluse in campanie:

  • Tigla metalica Nordic 400
  • Tabla cu falt simplu SRP Click 25 sau SRMax 38
  • Elemente de tinichigerie 0.5mm PE, MATT si HBPE si 0.6 mm HBPD
  • Membrana difuzie LAF 75 (cunoscuta si sub numele de folia anticondens)
  • Roca Toscana culoarea Desert Rose, Roca Toscana culoarea Terracotta, Roca Rustica culoarea teak

Culori participante la promotie:

Grosime 0.5mm

Acoperire PE

Grosime 0.5mm

Acoperire MATT

Grosime 0.5mm HBPE

Acoperire HBPD   

(SRP Click si SRMax)

Maro

Maro

Maro

Maro

Rosu

Rosu

Rosu

Rosu

Caramiziu

Caramiziu

Caramiziu

Caramiziu

 

Brun

 

 

Am hotarat sa adaugam culoarea caramiziu pe ultima suta de metri, asa ca o putem incadra la rosu la fel cum incadram BRUN la maro!

Promotia nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte speciale;

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744328433 de luni pana vineri, in intervalul 07.00-16.00, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum cu o oferta imbatabila!

Lindab. Profesionistii constructiilor tale.