Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Traieste emotia Tour de France alaturi de Lindab

Sport, competitie, fair play, model si inspiratie pentru ceilalti – acestea sunt emblemele evenimentului L’Etape by Tour de France si ale organizatorilor vazute atat de profesionisti, cat si de spectatorii si sustinatorii de ocazie. Si pentru ca este 100% in asentimentul acestora, Lindab si-a dorit sa se numere in randul promotorilor acestui eveniment international, devenind astfel Official Supplier pentru editia din 2023.

​Pe 27 august, Bucurestiul devine capitala ciclismului romanesc, gazduind L’Étape by Tour de France, cea mai renumita cursa de ciclism din lume dedicata amatorilor si pasionatilor, aflata la la II a editie. Zic organizatorii ca peste 2000 de concurenti sunt asteptati la start pentru a avea o experienta unica: capitala fara trafic, trei trasee exceptionale, cele mai inalte standarde de organizare si o atmosfera festiva care sarbatoreste sportul si apartenenta, participantii fiind inscrisi de regula ca echipa sau sustinuti de familie, prieteni, colegi.

Din culisele Lindab, va spunem ca va puteti programa o jumatate de zi speciala, de petrecut in Race Village, fie in calitate de concurenti, fie in calitate de sustinatori. In zona centrala, veti regasi cu usurinta cortul Lindab, o zona de activare albastra la propriu, in care va asteptam cu drag, la umbra si cu surprize faine.

Evenimentul va bloca artere importante ale capitalei incepand cu ora 7:00 dimineata urmand ca acestea sa fie redate circulatiei dupa ora 14:00.

Ne place si jucam fotbal, cochetam cu badmintonul, ne place sa ne dam cu motorul, jucam tenis de masa si facem cunostinta acum cu ciclismul. Sa zicem ca noua, la Lindab, ne plac sporturile, indiferent ca-s de echiap sau individuale, nu?