Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

 

Felicitari pentru ca iei in calcul Lindab drept furnizor de solutii pentru constructia ta. Pentru a-ti oferi consultanta si produse pe masura nevoilor si asteptarilor tale, avem nevoie de cateva informatii de la tine.

Te rugam sa completezi formularul urmator si consultantii nostri iti vor raspunde in cel mai scurt timp cu oferta de pret personalizata.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Iti multumim

Unable to load form

 

Suntem cunoscuti in Romania pentru acoperisurile produse si vandute in tara inca din 1994. Am muncit mult, suntem atenti la nevoile clientilor nostri, mizam pe calitate si ne preocupa sa fim mai buni. Pachetul format din sistem complet de acoperis + montaj poate fi achizitionat in rate, cu dobanda zero, doar de la Lindab. Mergi la sigur cu acest beneficiu!

Lindab comercializeaza in Romania hale metalice. Stiai ca am construit prima hala in Romania in 1996? Avem sute de proiecte implementate in toti acestia ani. Avem toate competentele necesare sa construim hala de care ai tu nevoie.

La Lindab gasesti solutii complete de ventilare si climatizarea cladirilor, pentru destinatii comerciale, rezidentiale si industriale. Avem certificarile organismelor internationale, o echipa locala de specialisti si laboratoare de cercetare si dezvoltare in cateva tari din Europa.