Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Cursuri pentru montatori de acoperisuri

Mai mult decat un acoperis. Consultanta specializata pe tot parcursul procesului de achizitie, atentie la procesarea si livrarea comenzii. Totul vine la pachet cu recomandare pentru firme de montaj care au participat la cursuri de montaj acoperisuri organizate de Lindab.


Montatorii de acoperisuri intra in categoria mesterilor, a caror activitate poate face diferenta. Un produs de calitate este desavarsit de un montaj de calitate, realizat conform instructiunilor de montaj intocmite si sustinute de producator. Calitatea recunoscuta a acoperisurilor Lindab vine atat din produse, cat si din solutiile de montaj, neegalate de niciun competitor.
Echipa de experti tehnici de la Lindab organizeaza periodic cursuri de montaj pentru produsele din portofoliul Lindab: tigla metalica, tigla metalica cu granule minerale, acoperis cu falt simplu sau dublu falt, jgheaburi si burlane, cosuri de fum, ferestre de mansarda.


Printre participanti, intalnim in fiecare an membri noi sau vechi ai echipelor de montaj ai partenerilor Lindab si membri ai echipelor independente de montaj. Acestia sunt evaluati in doua zile diferite, consecutive, la probe diferite: partea teoretica devine eliminatorie si este succedata de ziua practica pentru cei mai multi dintre participanti. Participantii sunt dotati cu echipament profesionist de lucru, pentru ca imaginea este prima care conteaza in ochii clientilor.


Cursuri speciale de 1 zi. Lindab dovedeste deschidere si organizeaza la cerere sesiuni de montaj pentru specialisti. Montatorii experimentati vor sa aprofundeze cunostinte si vin catre expertii Lindab cu intrebari si provocari de finete. Detaliu cos de fum, faltuire pe curb – pot fi doua dintre provocarile anului 2021.


Vrei sa te inscrii la curs? Scrie la expertmontaje@lindab.ro sau suna la 0744328433.