Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Acoperis Roca Rustica, bloc in Iasi

Sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Rustica, in culoare antracit, asortat cu jgheaburi si burlane Rainline, in culoare alb, dimensiune 150 mm.

Cand banii pentru acoperis vin din mai multe surse, in aparenta deciziile se iau mai usor. Insa in alegerea solutiei tehnice si estetice, lucrurile se schimba la 360 grade, daca sunt mai multe persoane implicate. In cazul de fata, numarul persoanelor implicate a crescut exigentele asupra rezultatului final. Era musai sa iasa totul impecabil, ca la carte…sau mai bine spus, conform instructiunilor de montaj Lindab.

Acoperisul din tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca, profil Rustica, in culoare antracit a fost ales de client dupa indelungi discutii cu reprezentantul de vanzari Lindab si cu echipa de montaj. Aceasta din urma a convins clientul de calitatea actului de montaj, dupa ce a mers in zona si i-a aratat in realitate alte acoperisuri Lindab montate de aceeasi echipa.

Lucrul la inaltime a fost provocarea echipei de montaj. Lindab a oferit servicii de asistenta tehnica in santier pe parcursul lucrarilor de executie.

Acoperisul de aproximativ 500 mp a fost montat in 2 saptamani de un specialist foarte priceput in zona (Iasi), Dragos Hustiuc - Montatori Recomandati – Montatori Recomandati Lindab (montatorilindab.ro).

Montajul a avut loc in anul 2018, iar fotografiile sunt realizate in iunie 2021.

Felicitari asociatiei de locatari pentru cea mai buna alegere in materie de acoperisuri!