Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Acoperis faltuit, Bucuresti

Sistem complet de invelitoare Lindab SRP Click, culoare gri inchis, asortat la un sistem de jgheaburi si burlane Lindab Rainline in aceeasi culoare si sistem de siguranta pentru prevenirea alunecarilor de zapada, Lindab Safety.

In domeniul acoperisurilor, propriile proiecte bine executate si impresionante din punct de vedere estetic reprezinta cartea de vizita de nota 10 in fata potentialilor clienti. Argumentul important care l-a convins pe clientul nostru a fost o alta lucrare asemanatoare, ceea ce i-a castigat 100% increderea. Cand a ales bala pentru faltuit ca solutie pentru acoperisul sau, clientul era sigur ca va primi de la Lindab un sistem complet de acoperis, montajul acestuia si consultanta de care avea nevoie pe tot parcursul procesului de cumparare si executie.

Solutia tehnica a constat intr-un sistem complet de acoperis faltuit Lindab SRP Click, culoare gri inchis, avand asortat un sistem de jgheaburi si burlane Lindab Rainline in aceeasi culoare. Pentru prevenirea alunecarilor de zapada, clientul a ales sistemul de siguranta Lindab Safety.

Finalizat in anul 2014, proiectul a insumat aproximativ 200 mp.

Rezultatul este un proiect de referinta si inca un client multumit!

Beneficiar: Cosmin Paun

„Ne-am dorit pentru acoperirea locuintei o solutie simpla, calitativa si eficienta, atat din punct de vedere al timpului, cat si al resurselor alocate pentru aceasta lucrare. Am decis sa colaboram cu Cover Grup dupa ce am vazut un proiect realizat de aceasta echipa, care ne-a atras atentia prin montajul impecabil executat. Dupa o simpla discutie cu echipa, am hotarat impreuna care este varianta de acoperire potrivita cerintelor noastre si am inceput lucrul. Vrem sa multumim in mod deosebit pentru consultanta vizibil orientata catre nevoile clientului.”