Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Acoperis faltuit, Ilfov

Tabla prefaltuita culoare gri a fost solutia perfecta din punct de vedere tehnic si cromatic, aleasa de clientul nostru pentru acoperisurile a cinci case ce formeaza un mic complex rezidential, localizat in judetul Ilfov.

Acoperisul faltuit de la Lindab ofera cladirii o intregrare armonioasa in cadrul existent si se remarca prin costuri reduse de intretinere pentru client. Imaginile suprinse la finalizarea lucrarii sustin afirmatiile de mai sus.

Solutia tehnica sugerata atat de arhitect, cat si de consultantul de vanzari a fost decisa de client. Aceasta consta in tabla prefaltuita Lindab de culoare gri, grosime 0.5 mm si ferestre de mansarda premium.

Multumit pe deplin de rezultatul final, beneficiarul declara:

„Am fost incantat sa descopar atentia pe care o acorda chiar si celor mai mici detalii. Toate cerintele proiectului au fost respectate intocmai, iar pasiunea investita in proiect este vizibila acum cu ochiul liber. Multumesc echipei Cover Grup pentru serviciile de calitate de care am beneficiat. Este un partener de incredere, in mainile caruia nu am nicio indoiala ca imi voi lasa si proiectele viitoare.”

Proiectul numit Alferaru, cu o suprafata de aproximativ 1000 m², a fost finalizat in anul 2015 de catre partenerul Lindab Cover Grup SRL, din Afumati, Ilfov.

Felicitari clientului pentru alegerea facuta si echipei de montaj pentru maiestria in montaj!