Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Acoperis Nordic 400 mat, Iasi

Indiferent de sfaturile specialistilor sau de tendintele din vremea construirii sau renovarii acoperisului, preferintele clientilor in ceea ce priveste culoarea acoperisului nu se discuta. Lindab are gama larga de culori pentru a raspunde celor mai exigente cerinte.

Lucrarea de fata este ridicata in 2017 de constructorul casei, ales de client. Pentru cea mai importanta componenta a casei, clientul a optat pentru un sistem complet de invelitoare metalica Lindab Nordic 400, culoare negru, acoperire mata si sistem de jgheaburi si burlane Lindab Rainline, culoare negru. Un argument serios a reprezentat garantia oferita de Lindab.

Constructorul casei a montat acoperisul intr-o saptamana, urmand instructiunile de montaj Lindab si tinand cont de recomandarile oferite de specialistii Lindab.

Daca discutiile initiale au debutat cu un produs din gama economica de la Lindab, clientul a inteles ca investitia in acoperis este esentiala si a ales un produs net superior, cu acoperire mata.

Felicitari beneficiarului pentru alegerea facuta! Imaginile din aceasta pagina sunt realizate in 2021, la 4 ani dupa montaj.