Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Acoperis prefaltuit, Bucuresti

Sistem complet de invelitoare compus din tabla tabla prefaltuita SRP Click ND si solzi metalici in culoare alb 001, alaturi de elementele de fixare aferente.

Clientii ne provoaca la fiecare pas. Suntem atenti si raspundem dorintelor si nevoilor acestora avand in vedere solutiile speciale pe care pe putem furniza. Acestea sunt rezultatul extraordinar a peste 23 de ani de activitate pe piata de invelitori din Romania.

Fiecare proiect este unic in felul sau; unica a fost si lucrarea din Bucuresti, prezentata in aceasta pagina. A trebuit sa luam in calcul aspectul initial al cladirii, care avea nevoie de lucrari de renovare si sa o suprapunem dorintei clientului de conservare a acesteia din punct de vedere estetic.

Solutia tehnica utilizata pentru acoperis a fost tabla prefaltuita SRP Click ND (New Design) si solzi metalici, culoare alb 001, grosime de 0.5 mm. Atat in imaginile de ansamblu, cat mai ales in cele de detaliu, se poate cu usurinta observa maiestria in montaj a partenerului Lindab – Cover Grup din Afumati, Ilfov.

Arhitectura casei a fost insasi o provocare pentru echipa de montaj, in aceeasi masura ca si solicitarea expresa a clientului, de a colecta apele pluviale prin interiorul casei. Da, este un aspect care nu este vizibil, dar care a contat foarte mult pentru clientul nostru.

Beneficiar Ionescu Ioan

“Sunt foarte multumit de rezultatul final. Ii multumesc echipei Cover Grup pentru montajul profesionist realizat. Totul a fost conform asteptarilor.”