Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Acoperis Roca Madera, Ripiceni, Botosani

Studiile efectuate de Lindab spun ca 94% dintre clientii Lindab recomanda acoperisurile Lindab cunoscutilor.

Realitatea din teren dovedeste ca, daca un client este multumit prima data de ceea ce ii oferi, sigur se intoarce a doua oara si cumpara tot de la tine. Exact asa s-a intamplat in cazul de fata.

In 2019, clientul Lindab din Botosani a avut o prima experienta cu Lindab in realizarea unui acoperis pentru o cabana. In 2020, clientul a intampinat probleme (infiltratii la acoperis) cu acoperisul locuintei permanente si primul gand a fost – acoperisul Lindab. Cercetarile pe internet si comparatiile de oferte au fost preocuparile clientului, pentru ca a judecat cumpararea unui acoperis drept o investitie pe termen lung. Insa avand in vedere experienta primei achizitii, decizia de tranzitie de la un acoperis (actual) mediocru, la un acoperis Lindab, a fost extrem de simpla. Este usor sa mergi la sigur cu Lindab!

Renovarea acoperisului de aproximativ 550 mp a fost un proiect comun, iar montatorul si-a facut treaba exemplar. Pentru ca si-a dorit ca acoperisul casei sale sa aiba un plus de unicitate, clientul a ales un profil deosebit – tigla metalica din granule minerale Roca Madera, culoare chestnut. Acestuia a fost usor sa ii asorteze sistemul de jgheaburi si burlane Rainline, culoare maro.