Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Acoperis Roca Rustica, Oarda de Sus, Alba

Solutie pentru renovare: sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca Rustica, in culoare teak, asortat cu jgheaburi si burlane Rainline, in culoare maro.

Daca ar fi sa inaltam o drona in localitatea Oarda de Sus, in judetul Alba, cu siguranta am remarca de la distanta un acoperis de aproximativ 230 mp, cu o arhitectura deosebita. Datorita pozitionarii in localitate, a designului realizat de arhitect si a solutiei pentru acoperis aleasa de beneficiar, cu siguranta casa in ansamblu ar castiga un loc principal la un concurs de renovare.

Pentru lucrarile de renovare ale acoperisului, solutia aleasa de client a constat intr-un sistem complet de acoperis din tigle metalice cu granule minerale Lindab Roca, Profil Roca Rustica, in culoare teak. Garantia extinsa de pana la 50 de ani pentru profilul mai sus mentionat a fost motivul principal decizional, in perioada comparatiilor pe care clientul le-a facut in piata cu solutii comparabile pentru renovarea acoperisului.

Sistemul de jgheaburi si burlane Rainline, in culoare maro s-a asortat perfect asortat cu acoperisul.

Chiar daca este un accesoriu care nu este la vedere,  folia anticondens LAF, cunoscuta in termeni tehnica ca membrana de difuzie, are un rol foarte important in functionalitatea acoperisului si durata de viata a acestuia. Intotdeauna accentuam aceasta informatie in fata clientilor nostri, pentru ca acestia sa ia deciziile in cunostinta de cauza. Folia anticondens protejeaza structura acoperisului si totodata spatiul de sub acesta. Sunt situatii in care clientii cer renuntarea la aceasta, insa expertii tehnici Lindab sunt in dezacord total si avertizeaza clientii asupra importantei acesteia.

Folia anticondens Lindab LAF are fata dinspre astereala permeabila la vapori si fata dinspre exterior impermeabila, astfel incat umiditatea nu patrunde in structura materialelor de sub folie.

Lucrarile de renovare au avut loc in anul 2015, montajul realizandu-se in regie proprie.

Nota 10 clientului pentru alegerea facuta!