Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Acoperis terasa

Proiectele mari necesita abordari speciale. Atunci cand un acoperis are dimensiuni mari in plan, panta acestuia poate juca un rol determinant pentru optimizarea structurii de sustinere. De aceea, cu cat panta acoperisului este mai redusa cu atat cladirea va fi mai eficienta. In acelasi timp panta prea mica poate creste riscul de infiltratii. Ce faci in acest caz? Folosesti un acoperis etans care se preteaza la pante
mici: acoperisul terasa de la Lindab.

Am analizat de-a lungul anilor fenomenele asociate acoperisurilor terasa si iti punem la dispozitie know-how si solutii de terasa care sa vina in intampinarea nevoilor proiectului tau pentru a-l transforma intr-un proiect de succes, profitabil si de lunga durata.

De cele mai multe ori acoperisul terasa are la baza o tabla cutata cu profil inalt fixata ferm in structura de rezistenta. Lindab iti pune la dispozitie o paleta larga de profile pentru a-ti optimiza acoperisul si a-l face cat mai adaptat nevoilor tale.

Acoperisul Lindab se dimensioneaza cu programe de calcul dezvoltate in zeci de ani si care iti vor da certitudinea ca acoperisul va rezista pe toata perioada de exploatare, costurile de investitie si exploatare fiind minime.

Lindab iti furnizeaza intregul pachet de terasa cu toate materialele si solutiile inglobate: folii cu rol de bariera de vapori, diverse materiale termoizolante, fixari de toate tipurile, membrane variate si adaptate nevoilor tale, sisteme de pante si contrapante pentru dirijarea apelor pluviale, sisteme de scurgere gravitationale sau cu tiraj fortat, trape de fum si luminatoare, practic tot ce ai nevoie pentru un sistem complet.

Intr-un parteneriat cu Lindab ca unic furnizor de acoperis te vei asigura ca toate elementele sunt functionale si ca vei fi ferit de aparitia unor potentiale probleme, pentru a-ti dezvolta afacerea continuu, fara sincope in activitate si fara pierderi cauzate de infiltratii.