Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Inchideri cu panouri sandwich

Panourile sunt elemente compacte ce se monteaza usor si rapid, insa necesita detalii atent realizate in punctele nevralgice care ar putea genera neplaceri precum suprapunerile curente, coama, streasina, frontonul, luminatoarele, soclul, inchiderea perimetrala a tamplariei, etc.

Alegerea unor solutii neconforme poate duce la un comportament inadecvat, izolare termica slaba, infiltratii si iti poate genera costuri mari de intretinere si chiar de remediere repetata.

Lindab iti pune la dispozitie sisteme complete si atent selectionate pentru a evita aceste potentiale probleme si pentru a-ti asigura o productivitate sporita. Pentru ca au o portanta scazuta, panourile sandwich au nevoie de o structura secundara pentru sustinerea lor, a elementelor de acoperis si a tamplariei. Cea mai des intalnita solutie de placare cu panouri sandwich se bazeaza pe o structura secundara din pane de acoperis si rigle de perete orizontale, peste care se fixeaza panourile sandwich de acoperis si panourile de perete pozitionate vertical.

Poti opta pentru panouri cu fixare vizibila sau ascunsa, dispunere verticala sau orizontala a panourilor de perete, solutii dedicate pentru spatiile frigorifice, diverse profilaturi, culori, texturi si oteluri. Poti fixa panourile si pe o structura principala din beton prin utilizarea unei structuri secundare care are rolul de fixare si corectare a lipsei de planeitate a structurii din beton.

Lindab iti furnizeaza intreg pachetul de elemente necesare unei fixari si etansari conforme precum suruburi de diverse forme si tipuri adaptate proiectului, cu garnituri de etansare, calote variate, zincate sau vopsite, placute de distributie a eforturilor, materiale de etansare si tot ce tine de completarea panourilor. Tratam fiecare detaliu cu atentie, prin realizarea unor bordaje estetice si fara a face rabat la calitate.
Alege Lindab si vei avea o cladire estetica si bine realizata.