Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Inchideri cu tabla si casete de fatada

Profilele cu pereti subtiri formate la rece iti acorda libertatea de a folosi orice solutie arhitecturala iti doresti. Placarile ce au la baza o structura secundara pot fi dimensionate pentru o paleta larga de deschideri, incarcari, solutii tehnice, solutii arhitectonice, solutii de hidro si termoizolare.

Neizolat
Poti opta pentru varianta de baza folosind inchideri din profile si tabla cutata pentru cladirile la care doresti o separare simpla de mediul exterior. Iti poti accesoriza acoperisul cu membrana Non Drip pentru a-ti proteja bunurile impotriva condensului si a-ti oferi un confort sporit.

Clasic
Solutia clasica iti ofera un raport optim intre valoarea de investitie si beneficiile unei utilizari de lunga durata, care impreuna cu izolarea si finisajul interior iti ofera avantajele unui spatiu de lucru cu o productivitate sporita. Faptul ca profilele nu sunt vizibile la interior te va ajuta sa pastrezi un mediu curat, usor de intretinut, estetic si sanatos pentru personalul si activitatile ce se vor desfasura in incinta. Mai putine probleme de rezolvat inseamna un profit mai mare pentru tine.


Premium
Mediile speciale de lucru necesita masuri deosebite de separare a spatiilor. Daca ai nevoie de un grad superior de izolare, putem adapta solutiile noastre nevoilor tale prin folosirea unor bariere de vapori de diverse tipuri, a unor folii anticondens superioare, spatii optime de ventilare, solutii de rupere a puntilor termice si utilizarea unor straturi diverse de termoizolatie. O stratificatie atent realizata poate transforma planul tau intr-o afacere de mare succes.

Ce folosim la exterior? Orice vrei. Avem numai solutii frumoase care iti transforma constructia intr-o bijuterie arhitecturala cu care te poti mandri si cu care poti atrage clienti si parteneri pentru a mari volumul de vanzari si profit realizat. Putem folosi tabla ondulata, casete de fatada, lamele de fatada, texturi speciale sau combinatii intre toate acestea si alte materiale.

Casetele de fatada sunt foarte usor de montat. Trebuie doar asezate pe pozitie si fixate cu suruburi, un proces simplu si rapid. Acestea se monteaza prin culisare ceea ce faciliteaza preluarea dilatarilor si contractarilor cauzate de diferentele de temperatura, pentru a beneficia de o fatada fara cusur.

Structura metalica secundara a casetelor este special proiectata pentru a se incadra perfect pe fatada si a asigura un suport ferm pentru casete. Solutia de casete de fatada se pliaza pe majoritatea solutiilor de termoizolare, iar pentru ca peretele sa respire, peste termoizolatie dispunem o folie anticondens de calitate superioara.

Poti opta pentru tabla ondulata sau pentru lamele de fatada, realizate in mod similar cu solutia de casete de fatada. Tabla ondulata te conduce la o volumetrie fluctuanta, armonioasa, in timp ce lamelele iti pot oferi o linie arhitectural simpla si eleganta pentru a-ti pune in valoare cladirea si pentru un aspect desavarsit.
Nu am lasat nimic la voia intamplarii. Bordurile ferestrelor si usilor, aticul, precum si finisajul colturilor sunt proiectate astfel incat sa ofere fatadei o imagine eleganta. Tu achizitionezi solutii complete unde culoarea, suprafata si materialul creeaza un ansamblu unitar.
Tu iti doresti, noi punem in practica.