Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Reducere unicat la acoperis

Pana pe 31 mai 2023, primesti 35% reducere la acoperisurile Lindab Nordic 400, SRP Click si SRMax. Acelasi discount generos il primesti si la achizitia foliei anticondens LAF 75.

Vine o vreme in viata romanilor cand au nevoie de un acoperis pentru casa lor. Scenariile sunt multiple, insa, indiferent de localizarea geografica, numarul de membri ai familiei si nivelul de trai, nevoia apare cand familia decide sa isi construiasca o casa sau sa renoveze una deja existenta.

In gandul si pe lista tuturor apare LINDAB. Pentru ca din 1994 si pana astazi, acoperisurile Lindab au trecut testul timpul cu note mari!

Daca stai cumva pe ganduri daca acum este momentul achizitiei sau daca ai vreun dubiu daca alegerea sa fie Lindab, venim in intampinarea ta si punem pe masa un discount absolut unicat: - 35% la acoperisurile Lindab Nordic 400, SRP Click si SRMax., valabil doar pana la 31 mai 2023! Acelasi discount generos il primesti si la achizitia foliei anticondens LAF 75, care este musai sa fie montata sub tabla.

De ce? Chiar daca este un accesoriu care nu este la vedere,  membrana de difuzie (cunoscuta si ca folie anticondens) are un rol foarte important in functionalitatea acoperisului si durata de viata a acestuia – acela de a proteja structura acoperisului si totodata spatiul de sub acesta. Cu fata dinspre astereala permeabila la vapori si cea dinspre exterior impermeabila, folia anticondens nu permite umiditatii sa patrunda in structura materialelor de sub folie, asigurand ventilatia si protejand lemnul de umiditate excesiva.

Tigla metalica Lindab Nordic 400 este un produs premium, pentru acoperisuri cu aspect unic, nemaiintalnit in piata din Romania. Produsul are profilatie pronuntata cu inaltimea de 60 mm si lungimea tiglei de 400 mm, ceea ce determina o rezistenta sporita la incarcari de zapada sau vant. Produsul este executat cu decupaj contur la partea de jos pentru o linie eleganta a stresinii. Decupajul diagonal al panourilor de tigla metalica Lindab Nordic 400 asigura un montaj corect, contribuind decisiv la realizarea unui acoperis perfect, cu suprapuneri invizibile. Tigla metalica Nordic 400 este SINGURA TIGLA din Romania care are decupaj diagonal.

Cu SRP Click sau SRMax de la Lindab obtii aspectul unui acoperis faltuit clasic, care pare a fi montat de profesionisti; nu ai nevoie de abilitati speciale! Profilele pentru acoperis se monteaza imediat si sunt recomandate pentru acoperisuri cu o panta de minimum 5 grade (in functie de produsul ales). Se potrivesc majoritatii formelor de invelitoare si sunt perfecte in cazul suprafetelor simple.

Reducerea de 35% se acorda produselor Lindab Nordic 400, SRP Click si SRMax in gama de culori, grosimi si acoperiri expusa mai jos:

  • Gama de culori: maro, rosu, caramiziu, gran, negru, gri inchis si brun.
  • Grosimi si acoperiri: 0.5 mm PE, MATT, HBPE, HBPD.
  • Reducerile prezentate mai sus sunt valabile doar daca se comanda un sistem complet de invelitoare: tigla metalica sau panouri de tabla cu falt simplu + elemente de tinichigerie + accesorii pentru etansare + accesorii pentru fixare + sistem pluvial Rainline.
  • Promotia nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte speciale;

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744328433 de luni pana vineri, in intervalul 07.00-16.00, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum cu o oferta imbatabila!

Lindab. Profesionistii constructiilor tale.