Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Acoperis faltuit, Cartierul cu ciresi, Bucuresti

Clientii multumiti aduc dupa ei alti clienti multumiti. Este o lege scrisa si nescrisa, ce este validata la Lindab de studiul anual de satisfactie al clientilor de acoperisuri, derulat din 2012, care ne arata an de an ca peste 90% dintre clienti ne-ar recomanda si altora. Asta inseamna ca facem noi ceva bine…

Tot printr-o recomandare directa a ajuns la masa de discutii si proiectul Cartierul cu ciresi. Echipa care a derulat proiectul a fost formata din: dezvoltator birou de arhitectura SMAA, constructor acoperisuri – partener Lindab – Cover Grup Construct SRL si specialisti din echipa Lindab (tehnicieni in montaj si oameni din vanzari).

Solutia tehnica special aleasa pentru cele 16 case insiruite a fost prezentata arhitectului Sergiu Mihailescu: sistem de acoperis prefaltuit, profil SRP Click, culoare gri antracit, asortat cu jgheaburi ascunse, din titan zinc si sistem de siguranta Lindab Protectline.

Prezentare video - Acoperis faltuit Cartierul cu ciresi, Bucuresti - YouTube

Acoperisurile s-au derulat in etape, in functie de evolutia per total a santierului. Echipele de montaj au lucrat in perioada vara 2019 – primavara 2020.

Cartierul cu ciresti – www.cartierulcuciresi.ro este amplasat intre Padurea Andronache si Padurea Boldu-Cretuleasca (1.3 km), cu dublu acces spre strada Popasului/Emil Racovita.

Dezvoltator: SMAA – birou de arhitectura din Bucuresti pe segmentul rezidential. www.smaa.ro

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor