Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Acoperis dublufaltuit LX, UMF Iasi

Una dintre universitatile din Romania la care concurenta se mentine acerba poarta acoperis Lindab. Solutia tehnica a fost aleasa de echipa de proiect formata din: reprezentantul beneficiarului, arhitectul, antreprenorul general, partenerul Lindab si echipa de montaj. Fiecare parte a echipei a avut incredere in calitatea materialelor oferite de Lindab, iar echipa de montaj si-a facut treaba exemplar. Cu totii au derulat proiectul impecabil, iar rezultatul va fi vizibil ani buni de-acum inainte.

Pachetul livrat de Lindab a constant in 2000 mp de tabla plana moale dublu faltuita LX, sistem de jgheaburi si burlane de cupru Lindab Rainline si sistem de protectie Lindab Protectline. Proiectul a fost realizat in anul 2013.

In zona Moldovei, acoperisul ceramic pierde teren din cauza factorilor de mediu, in special din cauza rezistentei reduse al acestuia din urma la fenomenul de inghet-dezghet.  Tabla plana dublu faltuita de la Lindab a luat locul acoperisului ceramic montat anterior, rezultand un acoperis sigur si estetic, care va dainui multi ani de-acum incolo.

In realitate, proiectul poate fi vizualizat AICI. Sursa Google Maps.

Lindab activeaza pe piata invelitorilor din 1994 si acoperisurile au trecut cu brio testul timpului. Insa diferenta o fac intotdeauna oamenii. Iar la Lindab, avem o vechime in munca de aproximativ 10 ani. Experienta echipei Lindab si accesul la solutii si tehnologii din toate colturile lumii ne califica sa fim cei mai buni in solutii speciale pentru acoperisuri. Iar clientii nostri apreciaza si aleg Lindab!

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor