Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Acoperis faltuit, Ilfov

Primim zilnic provocari din partea clientilor nostri. De aceasta data, alegerea culorii speciale si experienta echipei de monta au fost ingredientele care au dus la multumirea 100% a clientului Lindab.

Tabla moale faltuita Lindab isi gaseste utilitatea pe orice tip de acoperis, indiferent de suprafata sau de regiunea geografica in care se afla constructia. Prezentam un proiect de suflet la propriu si la figurat – biserica din Gradistea, Ilfov, finalizat in anul 2017, cu o suprafata de aproximativ 500 mp.

Solutia tehnica utilizata pentru acoperis si montata de echipa de specialisti a fost tabla moale dublu-faltuita de culoare aramie, grosime 0.60 mm.

Rezultatul care se vede in imaginile de fata urca la un nivel de excelenta datorita maiestriei echipei de montaj a partenerului Lindab – Cover Grup din Afumati.

Beneficiar Parintele Mihai
„Ne bucuram ca am avut o colaborare reusita si rezultatul a fost conform dorintelor noastre. Echipa Cover Grup ne-a demonstrat ca poate face fata cu succes oricarui tip de proiect si in orice fel de situatii, de unde rezulta dinamismul si adaptabilitatea, calitati atat de necesare pentru realizarea unei lucrari de acest gen.”

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor