Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Acoperis faltuit, Primaria Ramnicu Valcea

Admirata de la nivelul solului sau din inaltul cerului, una dintre institutiile statului din Ramnicu Valcea poarta o invelitoare faltuita FAP in culoare verde padure.

Cand vine vorba despre renovarea cladirilor istorice, indiferent de zona geografica a Romaniei, acoperisul faltuit este solutia preferata de arhitecti. Tabla plana se dovedeste a fi un material de constructie pentru care tot mai multi arhitecti opteaza, aceasta atragand prin maleabilitate, aspect deosebit si compatibilitate cu mediul inconjurator.

Cladirea simbol din Ramnicu Valcea – Primaria – a fost construita in 1912 si reprezinta un monument istoric local important. Renovarea acoperisului a insemnat munca de echipa, pentru ca rezultatul sa fie mandria valcenilor.

Din punct de vedere tehnic si estetic, echipa de proiect formata din specialisti Lindab, partener local, arhitect si montator Lindab, si-a pus amprenta. Rezultatul? Un sistem complet de invelitoare faltuita FAP, de 1300 mp, in culoare verde padure, cu agrafe de fixare, strat separatie, folie anticondens si sistem de jgheaburi si burlane Rainline.

Partener Lindab: Concept Invest SRL

Montator Lindab: LIN Impex SRL

Beneficiar final: Primaria Valcea

Arhitect: Liviu Draghici

Imaginati-va provocarea echipei de montaj care a urcat pe cladire 23 de role de tabla plana, in fasii croite conform proiectului.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor