Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Cladire birouri, Craiova, invelitoare faltuita

Sistem complet de invelitoare Lindab SRP Click 25 New design si sistem de jgheaburi si burlane Lindab Rainline, ambele in culoarea GRII 087 (gri inchis).

Munca in echipa are intotdeauna rezultate spectaculoase pentru toti membrii implicati. Imaginile care sustin aceasta referinta vorbesc de la sine. Arhitectul, constructorul si montatorul au depus toate eforturile pentru a impresiona clientul cu imaginea de ansamblu. Cerinta speciala a clientului a fost un design potrivit al cladirii, astfel incat sa se incadreze in  zona istorica.

Cladirea, cu un acoperis de aproximativ 600 mp, reprezinta un reper estetic deosebit in localitatea Craiova din judetul Olt, atat pentru proprietar, cat si pentru chiriasi. Acoperisul complet Lindab SRP Click 25 New design a fost asortat cu sistemul de jgheaburi si burlane Lindab Rainline, ambele in culoarea GRII 087 (gri inchis).

Cu SRP Click obtii aspectul unui acoperis faltuit clasic, montat de profesionisti.

Stii ca SRP Click de la Lindab se recomanda pentru acoperisuri cu o panta de minimum 14 grade? Se potriveste majoritatii tipurilor de acoperisuri si este perfect atat in cazul suprafetelor de simple, cat si in cazul suprafetelor cu geometrie complicata.

 

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor