Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Mega Image, cladire comerciala, Bucuresti

Solutia tehnica utilizata pentru fatada a fost tabla faltuita din cupru, cu grosime 0.70 mm, care ofera cladirii o imagine speciala si siguranta din perspectiva tehnica.

Cuprul este un material versatil ce se comporta foarte bine atat la prelucrari manuale cat si la prelucrari mecanice. Firmele specializate de montaj stiu cu siguranta acest lucru. Fatadele din tabla de cupru au o durata de viata nelimitata, nu necesita intretinere speciala, iar patina timpului isi va pune amprenta treptat pe o fatada in continua transformare din punct de vedere estetic.

 

Finalizat in 2015, proiectul Mega Image a fost una dintre cele mai mari provocari ale partenerului Lindab – Cover Grup Construct din Afumati.

Avand o suprafata de aproximativ 800 m², fatada a fost montata in timpul iernii, motiv pentru care provocarea majora a fost temperatura foarte scazuta. Acest lucru a determinat echipa de montaj sa scurteze la maximum termenul de executie.

Beneficiarul a ales Lindab la sugestia arhitectului, insa au cantarit foarte mult in decizia finala perioada de garantie oferita de Lindab, calitatea produsului si renumele Lindab in Romania.

Felicitari clientului pentru alegerea facuta si echipei de montaj pentru desavarsirea lucrarii!

Beneficiar: Alin Varlan

“Recomand Cover Grup ca fiind un partener serios si stabil si tin sa le multumesc pe aceasta cale pentru profesionalism si promptitudine.”

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor