Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Solutii Lindab pentru Friends Arena

Inaugurata la sfarsitul lunii octombrie 2012, Friends Arena din Stockholm, este cel mai mare stadion cu multiple functionalitati din Nordul Europei si cel de-al doilea stadion de interior din Europa.

Friends Arena are acoperis retractabil, oferind posibilitatea gazduirii de evenimente indiferent de sezon. Meciul de inaugurare s-a desfasurat in 14 noiembrie 2012, cand Suedia a intalnit Anglia intr-un meci amical.

Lindab a fost furnizor de solutii pentru fatada livrand casetele de aluminium, elementele structurale si 400.000 de suruburi speciale Marutex pentru prindere ascunsa. In acelasi timp a furnizat 22.000 mp de tabla cutata cu profil inalt pentru acoperisul retractabil.

Proiectarea sistemelor de ventilatie a fost usurata prin folosirea CADvent, o aplicatie sub platforma CAD dedicata proiectarii complete a sistemelor de ventilatie precum si a celorlalte instalatii din categoria HVAC, utlizand metode de lucru moderne adaptate necesitatilor actuale de proiectare asistata de calculator. In proiect, s-au livrat 17 km de tubulatura pentru ventilatie, difuzoare si grile de racire Lindab.

 

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor