Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Centru comercial Profi, Satchinez, Timis

Profi Rom Food, unul dintre cele mai cunoscute lanturi de retail modern din Romania, s-a extins in 2019 cu un nou centru comercial in Satchinez, judetul Timis. Conceptul arhitectural a fost asigurat de Archistress din Timisoara, proiectul derulandu-se in cursul anului 2018.

Lindab a furnizat o solutie completa de cladire, cu un design placut, adaptata nevoilor speciale activitatii, la parter fiind spatiul comercial propriu-zis, iar la etaj, o zona de birouri. Structura de rezistenta este metalica si dotata cu un planseu pe prima travee, anveloparea cladirii realizandu-se cu solutia izolata bazata pe tabla cutata, atent gandita si pusa in opera astfel incat sa raspunda necesitatilor functionale, solutie agrementata si certificata.

Lindab a asigurat montajul suprastructurii, a proiectat fundatiile, structura de rezistenta si inchiderile in concordanta cu normativele in vigoare, tinand cont de conditiile climatice din Romania, de incarcarile generate de zapada, vant si de actiunea seismica.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor