Mergi la pagina principala
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Intra in cont

Centru comercial Profi, Satchinez, Timis

Profi Rom Food, unul dintre cele mai cunoscute lanturi de retail modern din Romania, s-a extins in 2019 cu un nou centru comercial in Satchinez, judetul Timis. Conceptul arhitectural a fost asigurat de Archistress din Timisoara, proiectul derulandu-se in cursul anului 2018.

Lindab a furnizat o solutie completa de cladire, cu un design placut, adaptata nevoilor speciale activitatii, la parter fiind spatiul comercial propriu-zis, iar la etaj, o zona de birouri. Structura de rezistenta este metalica si dotata cu un planseu pe prima travee, anveloparea cladirii realizandu-se cu solutia izolata bazata pe tabla cutata, atent gandita si pusa in opera astfel incat sa raspunda necesitatilor functionale, solutie agrementata si certificata.

Lindab a asigurat montajul suprastructurii, a proiectat fundatiile, structura de rezistenta si inchiderile in concordanta cu normativele in vigoare, tinand cont de conditiile climatice din Romania, de incarcarile generate de zapada, vant si de actiunea seismica.