Mergi la pagina principala
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Intra in cont

Cladiri de birouri Bella Licca, Iasi

Bella Licca International este un dezvoltator din Iasi cu preponderenta pe segmentul spatiilor de birouri. Acesta a investit in doua cladiri de birouri din Iasi, situate in zona campusului universitar Tudor Vladimirescu, langa Iulius Mall. Prima cladire a fost construita in 2012, cea de-a doua in 2018. Dezvoltatorul a ales sa lucreze cu Lindab la fatadele primei cladiri si, avand in vedere rezultatul exceptional, sase ani mai tarziu a optat pentru continuarea colaborarii cu Lindab pentru fatadele celei de-a doua cladiri de birouri.

Aportul Lindab la acest proiect a insemnat furnizarea structurii metalice secundare de perete si a fatadelor ventilate din casete de fatada, in doua culori si diverse forme. Provocarile arhitecturale, detaliile complexe si conexiunile variabile la peretii cortina au fost analizate inca din faza de proiectare a fatadelor, proiectare realizata de Lindab. Adaptarile la fata locului au fost realizate cu succes datorita serviciilor adaugate furnizate de Lindab printre care mentionam asistenta in santier si managementul de proiect, o constanta pentru majoritatea proiectelor in care suntem implicati.

Un client multumit de solutiile si serviciile unei echipe profesioniste precum Lindab, se intoarce intotdeauna la acelasi furnizor de incredere.