Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Cladiri de birouri Bella Licca, Iasi

Bella Licca International este un dezvoltator din Iasi cu preponderenta pe segmentul spatiilor de birouri. Acesta a investit in doua cladiri de birouri din Iasi, situate in zona campusului universitar Tudor Vladimirescu, langa Iulius Mall. Prima cladire a fost construita in 2012, cea de-a doua in 2018. Dezvoltatorul a ales sa lucreze cu Lindab la fatadele primei cladiri si, avand in vedere rezultatul exceptional, sase ani mai tarziu a optat pentru continuarea colaborarii cu Lindab pentru fatadele celei de-a doua cladiri de birouri.

Aportul Lindab la acest proiect a insemnat furnizarea structurii metalice secundare de perete si a fatadelor ventilate din casete de fatada, in doua culori si diverse forme. Provocarile arhitecturale, detaliile complexe si conexiunile variabile la peretii cortina au fost analizate inca din faza de proiectare a fatadelor, proiectare realizata de Lindab. Adaptarile la fata locului au fost realizate cu succes datorita serviciilor adaugate furnizate de Lindab printre care mentionam asistenta in santier si managementul de proiect, o constanta pentru majoritatea proiectelor in care suntem implicati.

Un client multumit de solutiile si serviciile unei echipe profesioniste precum Lindab, se intoarce intotdeauna la acelasi furnizor de incredere.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor