Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Fabrica de articole textile Gecor, Bihor

Solutiile Lindab se potrivesc manusa oricaror cerinte si nevoi din partea clientilor. In proiectul de fata, destinatia cladirii viitoare a fost determinanta in alegerea celei mai bune solutii. Un spatiu de productie si depozitare necesita o proiectare pe masura.

Constructia are la baza o structura metalica ce este anvelopata cu solutii complete de inchideri metalice de la Lindab, pe baza de tabla cutata, inchideri testate la foc si agrementate in Romania. Cladirea este accesorizata cu porti sectionale, copertine conform necesitatilor arhitecturale si functionale, un sistem profesionist de jgheaburi si burlane Lindab Rainline. Lindab a realizat inchiderile metalice de acoperis si perete in concordanta cu normativele in vigoare, tinand cont de conditiile climatice din Romania, de incarcarile generate de zapada si vant.

Cu statut de antreprenorul general in proiectm Igna Construct a lucrat impecabil. https://ignaconstruct.ro/parteneri

In jurul anului 2019 compania Gecor a investit intr-o noua facilitate de productie in localitatea Livada de Bihor. Compania este un jucator cu experienta in piata produselor din materiale textile, fiind orientata cu preponderenta catre industria HoReCa. www.gecor.ro

 

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor