Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Fabrica de imbuteliere apa minerala Carpathian Springs, Panaci

Exploatate initial de romani, izvoarele de ape minerale din Suceava sunt binecunoscute pentru calitatea si claritatea lor. Carpathian Springs a fondat brandul Aqua Carpatica (https://aquacarpatica.com/) pentru a imbutelia si distribui apa plata si apa minerala pe teritoriul Romaniei si nu numai, un izvor de sanatate si energie pentru cei care o consuma. La construirea acestui brand de succes a contribuit si Lindab prin construirea initiala a fabricii in 2009 si prin extinderi succesive de-a lungul timpului, datorate dezvoltarii continue a companiei Carpathian Springs si a necesitatii de crestere a capacitatilor de imbuteliere si depozitare.

Structura de rezistenta este metalica, realizata din profile cu sectiuni eficiente din table sudate, generand spatii largi pentru productie si optimizarea fluxurilor de marfuri. In conformitate cu cerintele arhitecturale, s-a optat pentru solutia de acoperis terasa cu vata bazaltica si membrana PVC, in timp ce la pereti solutia de placare a avut la baza panouri sandwich. Lindab a proiectat structura de rezistenta si inchiderile in concordanta cu normativele in vigoare, tinand cont de conditiile climatice din Romania, de incarcarile generate de zapada, vant si de actiunea seismica.

“De la firul ierbii pana in inaltul cerului, se vede cu ochiul liber anvergura acestui proiect ambitios. Lindab se mandreste ca a reusit sa fie la inaltimea asteptarilor clientului si ca, dupa ani, totul este perfect functional. Materialul video filmat si incarcat pe youtube este realizat dupa 5 ani de la receptie. Iata link aici - https://youtu.be/-fjsJr8Hpsw.”

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor