Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Fabrica de lactate Artesana, Tecuci

Implicarea in construirea unei fabrici de lactate vine la pachet cu satisfacerea unor cerinte tehnologice specifice. Discutiile se prelungesc in faza de prospectare si identificare a nevoilor clientului pentru a intelege si mai departe proiecta, produce si livra exact solutia potrivita.

Lindab a oferit pachet complet: pentru pereti sistem Lindab tabla-vata-tabla agrementat la foc, in culorile silver si gri, iar acoperisul este tip terasa, cu membrana PVC. Cele trei corpuri construite au inaltimi diferite, terase pentru echipamente speciale si pentru zone de socializare.

Vrei sa vezi cum arata rezultateul? Clic aici -

Proiectarea de arhitectura a fost realizata de Arhicon Proiect – arh. Corneliu Chiriac, iar executia a fost realizata de Schmoll Impex (partener cu longevitate la Lindab), in calitate de antreprenor general.

Dincolo de parteneriatul comercial, ne-am bucurat sa vedem ca detinatorii afacerii Artesana si managerii business-ului pun pe primul loc calitatea si apreciaza lucrul bine facut in doua directii: au standarde ridicate de la furnizorii lor si mentin standardele si in produsele pe care ei pe ofera clientilor mai departe.

Artesana este un brand local, preferat de romani.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor