Mergi la pagina principala
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Intra in cont

Fabrica de medicamente, Rusia

Divizia Building Systems a asigurat partea de proiectare, productie, project management si executie pentru complexul Nycomed din Yaroslavl in timp ce Divizia Profile Componente, prin Lindab Romania, a gestionat realizarea fatadei. Din Romania s-au livrat 7000 mp de casete de fatada LCF, in trei culori RAL 5010, 7044 si 9006.

Lindab Romania a fost aleasa datorita pachetului de servicii propus, care a inclus consultanta in alegerea solutiei, asistenta la ofertare, asumarea proiectarii specializate pentru fatade si a asistentei in santier. De asemenea, au cantarit mult in decizie avantajele de ordin tehnic: montaj rapid si usor, adaptabilitatea la stereotomia fatadelor si performante superioare din punct de vedere al comportarii la foc.

In cursul lunii Februarie 2011 a avut loc o conferinta de presa legata de investitia grupului Nycomed in Rusia. Evenimentul s-a bucurat de participarea oficialitatilor locale si a Prim-Ministrului rus Vladimir Putin.

Platforma Nycomed insumeaza constructii pe structura metalica pe o suprafata de 25.000mp. Prin pozitionare si complexitate, odata finalizat, proiectul va deveni o importanta referinta pentru Lindab, o dovada a capabilitatilor superioare de engineering si project management dezvoltate la nivelul Grupului Lindab.