Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Multiple hale metalice la sediul Lindab Romania

Lindab si-a inceput activitatea in Romania in anul 1994 la Cluj-Napoca, utilizand initial un spatiu inchiriat. Ca orice afacere de succes, dupa cativa ani de dezvoltare continua a necesitat un spatiu modern si mai extins, adaptat unei acoperiri nationale a operatiunilor. Astfel, in anul 2002 s-a inaugurat sediul Lindab din Stefanestii de Jos situat pe Soseaua de Centura a Bucurestilor. Investitia initiala a insemnat un spatiu de birouri P+1+mansarda, o hala de productie si una de depozitare, cu un total de peste 4.000 de metri patrati construiti. Pentru a face fata fluxurilor complexe generate de operatiunile in crestere, in anul 2007 s-au extins spatiile de productie si depozitare cu inca aproximativ 3.000 de metri patrati, conducand astfel la un total de peste 7.000 de metri patrati construiti in care Lindab isi desfasoara activitatea in momentul de fata.

Cladirile sunt construite pe solutia proprie Lindab Systemline, un concept de hala metalica dezvoltat de Lindab in zeci de ani de cercetare-dezvoltare la nivel national si european. Cladirile au la baza o structura de rezistenta realizata din profile cu sectiuni eficiente, accesorizata cu plansee intermediare pentru cladirea de birouri si poduri rulante pentru halele de productie. Anveloparea cladirilor s-a realizat cu sisteme complete Lindab de inchideri cu profile usoare si tabla cutata, termoizolate si hidroizolate corespunzator, accesorizate pentru o functionalitate maxima cu porti sectionale, luminatoare, trape de desfumare, compartimentari si sisteme de ventilatii. In anul 2022, au fost instalate sisteme fotovoltaice pe acoperisuri pentru reducerea impactului asupra mediului.

Lindab a realizat in Romania peste 1.000 de proiecte industriale incepand cu anul 1996. Fabrica Lindab reprezinta proiectul cu numarul 183.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor