Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Polus Center, centru comercial, Cluj

“BIMEXIM este subcontractorul responsabil cu realizarea fatadelor si implicit clientul pe proiect si partenerul Lindab la modul general," spune Andrei Sulyok, Director general Lindab Romania. "Livrarea de la Polus situeaza proiectul printre cele mai importante pentru noi si a constat in 13.000 mp de casete strucurale, 4.000 mp de casete de fatada, 9.000 mp de tabla cutata si elemente de tinichigerie, vata minerala, etc."

BIMEXIN s-a infiintat in 1991 si de atunci s-a concentrat pe construirea fatadelor din otel si furnizarea de solutii metalice in constructii in toata tara.

"Avand in vedere ca s-a pus accent pe produse de calitate si aspecte logistice bine puse la punct, a fost mai mult decat usor sa alegem Lindab pentru proiectul Polus Center", spune Ana Bartalis, Manager General la Bimexim. "Lindab si-a castigat reputatia in timp, iar avantajul major a fost experienta acumulata de a lucra impreuna. Mai mult decat atat, n-am vrut sa riscam sub niciun fel derularea in bune conditii a acestui proiect si am avut incredere deplina in expertiza echipei Lindab. Uitandu-ma in urma, afirm cu tarie ca Lindab a fost la inaltimea asteptarilor mele. Si un lucru e cert - vom continua sa colaboram cu Lindab pentru proiecte viitoare."

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor