Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Sediu firma, Arad

Planurile FAB Construct au devenit realitate cu ajutorul Arh. Sergiu Dinulescu, iar Lindab a raspuns pozitiv tuturor provocarilor. Rezultatul bunei colaborari intre cele trei parti a insemnat alegerea unui sistem complet Lindab pentru construirea sediului FAB Construct.

Pentru acoperis, a fost ales un sistem de invelitoare compus din profil autoportant LTP150, vata minerala bazaltica rigida pentru termoizolare si membrana PVC pentru hidroizolare.. Peretii au fost realizati folosind o solutie premium de placare: casete de fatada. Sistemul livrat de Lindab a fost compus din structura secundara, vata bazaltica semirigida, folie anticondens, casetele de fatada si nu in ultimul rand toate accesoriile necesare pentru realizarea unuei fatade perfecte.

Declaratie beneficiar FAB Construct, Dl. Flavius Balaj:

“Dorinta de a-mi face un sediu de firma a existat din momentul in care am inceput sa fac afaceri, acum 18 ani, in vara anului 1994.Terenul in suprafata de 3.600mp a fost achizitionat in 2005. Proiectarea si constructia halei de depozitare si atelier in suprafata de 550mp am realizat-o in 2010. Materialele folosite au fost furnizate in totalitate de catre Lindab.

Proiectarea cladirii de birouri a fost finalizata in cursul anului 2011, iar realizarea cladirii a inceput in 09 ianuarie 2012 si s-a finalizat in 10 septembrie 2012 (inclusiv drumuri, alei, zone verzi, parcaje).

De ce Lindab?

  • Imi plac produsele Lindab, dovada colaborarea de peste 7 ani
  • Mi-a placut mult in special produsul premium “LCF - casete fatada
  • Calitatea materialelor
  • Promptitudinea in livrare
  • Colaborarea cu echipa Lindab”

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor