Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Service auto Euromaster, Oradea

Euromaster este o retea europeana cu peste 1850 de unitati service de anvelope si mentenanta autovehicule. Prezenta in Romania de multi ani, Euromaster a investit in 2018 intr-o noua facilitate in Oradea compusa dintr-un corp de service vehicule grele, un corp cu destinatie service autoturisme, un corp pentru depozitarea anvelopelor si o zona mediana de birouri pozitionata pe doua nivele, parter si etaj.

Cladirea are la baza o structura de rezistenta realizata din profile cu sectiuni eficiente, accesorizata cu un planseu intermediar pentru zona de birouri, solutii complete de acoperis terasa si pereti cu tabla cutata, luminatoare si trape de desfumare la nivelul acoperisului. Lindab a proiectat structura de rezistenta si inchiderile in concordanta cu normativele in vigoare, tinand cont de conditiile climatice din Romania, de incarcarile generate de zapada, vant si de actiunea seismica.

Clientul este multumit de rezultatul final. Echipa Lindab & Antreprenor general (Costa Voc) si-au facut temeinic treaba, implementand o solutie tehnica des folosita pentru construirea de cladiri cu destinatia service auto.

Daca esti din Oradea si ai nevoie sa apelezi la un service auto, recomandam Euromaster. Clic AICI sa ajungi direct la tinta.

 

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor