Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Showroom si service auto Memory Serv, Resita

Avand la baza o indelungata experienta in domeniul serviciilor de mentenanta si reparatii auto, Memory Serv a decis sa construiesca in 2008 un spatiu modern care sa le ofere clientilor sai conditii foarte bune de reparare a autoturismelor (http://www.memoryserv.ro/). In cautarea unui furnizor de incredere care sa-i ofere calitate si siguranta, un design desavarsit, solutii complete si asistenta in santier, beneficiarul a pus bazele unui parteneriat cu Lindab prin construirea ansamblului de corpuri ce intregesc actuala baza de reprezentare a companiei din Resita.

 

Toate facilitatile au la baza o structura metalica realizata din profile cu sectiuni eficiente din table sudate, cu plansee intermediare pentru zonele de birouri si porti de acces in zonele de service. Inchiderile sunt izolate si formate din tabla cutata, cu luminatoare in acoperis pentru deschiderea spatiilor de lucru, in zona de showroom folosindu-se solutia de pereti cortina. Un detaliu interesant este placarea stalpilor din showroom cu casete de fatada Lindab, care ofera spatiului interior un aspect deosebit. Lindab a proiectat structura de rezistenta si inchiderile in concordanta cu normativele in vigoare, tinand cont de conditiile climatice din Romania, de incarcarile generate de zapada, vant si de actiunea seismica.

Parfenie Constantin, Memory Serv, Resita: “Dupa aproape 10 ani de exploatare a cladirii sunt foarte multumit de investitita pe care am facut-o si as recomanda si altor investitori sa foloseasca sistemele de hale Lindab. Zona de service a avut nevoie de mici reparatii cand o masina a lovit un perete, fiind nevoit sa schimb 2 table de exterior si un coltar, dar totul s-a rezolvat rapid si simplu datorita eficientei solutiei Lindab cu tabla cutata cand vine vorba de reparatii, inerente in viata oricarei cladiri. Fiind multumit de rezultatul final, am continuat colaborarea de-a lungul anilor si pe alte proiecte. Cu Lindab vezi diferenta!“

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor